Skip to main content

Vandaag het goede bericht gekregen dat het zwembad donderdag a.s. om 07.30 uur weer open mag. De rest van de accommodatie blijft gesloten.

De zwemlessen, het vrijzwemmen en de aqua-lessen zijn vanaf dan weer op de gebruikelijke tijden. Vrijzwemmen voor de jeugd op vrijdag stellen we nog even uit.

Helaas mag fitness en de groepslessen nog niet starten.

We zijn erg blij dat we jullie weer kunnen verwelkomen. Voorzichtigheid blijft uiteraard geboden en daarom is er ook een "protocol Verantwoord Zwemmen" opgesteld, waaraan jullie en wij ons aan gaan houden. Hieronder zie je een deel van dat protocol.

Graag zien we jullie snel terug,

Team Sportcentrum Bossink.

wij mogen weer

 

 

 

 

 

 

 

Protocol voor de zwemmers van Sportcentrum Bossink

1. Houd de door het RIVM voorgeschreven afstanden aan. 1,5 meter voor personen ouder dan 12 jaar; Dit zowel binnen het sportcentrum als in het zwembad en kleedkamers.

2. Kom zoveel mogelijk op tijden en dagen die je hiervoor gewend was.

3. Kom alleen of kom met personen uit jouw huishouden; Zwemleskinderen komen met 1 ouder/verzorger en blijven tijdens de zwemles niet onnodig in het gebouw.

4. Kom met persoonlijk vervoer: zoals te voet, met de fiets of auto.

5. Kom niet eerder dan 5 minuten voor de afgesproken starttijd naar de

accommodatie.

6. Volg altijd de aanwijzingen van de daartoe bevoegde personen op.

7. Ga voorafgaand aan het zwembadbezoek, zo nodig thuis naar het toilet.

8. Voor zwemleskinderen: trek thuis je badkleding en makkelijke “overkleding” aan, dit om zo kort mogelijk in de kleedkamer te zijn.

9. Was voorafgaand aan het zwembadbezoek je handen met zeep, minimaal 20 seconden.

10.Beperk de aanrakingen met deuren, hekken, bankjes e.d. tot het noodzakelijke minimum.

12.Beperk gebruik van niet noodzakelijke ruimten in de accommodatie;

13. Douche thuis na het zwemmen; de doucheruimtes in de kleedkamers zijn buiten gebruik.

14.Verlaat direct na het zwemmen de accommodatie zo spoedig mogelijk via de routing naar de aangewezen uitgang.

15.Blijf thuis als je de afgelopen 24 uur een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.

16.Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38°C) en/of benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag je
weer sporten en naar buiten.

17.Blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19). Omdat je tot 14 dagen na het laatste contact met deze
persoon nog ziek kunt worden, moet je thuisblijven tot 14 dagen na het laatste contact waarop deze persoon nog besmettelijk was (volg hierin het advies van de
GGD).

18.Blijf thuis als je het nieuwe coronavirus hebt gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en dit in de afgelopen 7 dagen is vastgesteld.


19.Blijft thuis als je in thuisisolatie bent omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld.