Skip to main content

 

Verlenging

Het gonsde al een paar dagen, maar het is officieel: de lockdown wordt verlengd. Nog tot en met 9 februari houden de maatregelen aan. De situatie is nog onvoldoende comfortabel om te kunnen versoepelen. Dus ook de zwembaden en sportscholen blijven nog even dicht. We moeten geduld hebben, het kan nog niet veilig en verantwoord.

Gevolgen zichtbaar

Net als voor vele sectoren, zijn het ook voor onze sportschool onduidelijke, onzekere tijden. Natuurlijk dragen wij allemaal graag ons steentje bij aan de gezondheid van Nederland en wat nog niet kan, kan simpelweg nog niet. Maar de gevolgen worden steeds meer zichtbaar. Wat betekent een verlenging voor de zwemvaardigheid van kinderen en voor de vitaliteit en lenigheid van ouderen? De jeugd die zo graag wil sporten? Niet te vergeten al die trouwe vroege vogels die elke ochtend graag naar ons toe komen? Hoe lang moeten mensen nog wachten tot zij weer kunnen fitnessen, spinnen en zwemmen, wat voor hen de beste manier is om fit te blijven.

Natuurlijk willen we jullie fit houden dmv het aanbieden van onze online lessen en kun je trainingsmaterialen lenen om thuis te trainen, maar onze collega’s staan veel liever tussen jullie in de sportschool.

Er is een mail verstuurd naar de zwemlesouders, heb je geen mail ontvangen of geen bericht gekregen over het volgen van online lessen , neem dan even contact met ons op.

We missen jullie maar moeten allemaal geduld hebben, hopelijk tot snel